connected to flow - since 1978

Sinds de oprichting in 1978, is Peters Rubber & Plastics BV een toonaangevende onderneming
voor de levering van technische slangen in Rubber, PVC en TPE. Tevens voorzien wij in koppelingen, klemmen en aanverwante artikelen.
Ons bedrijf levert exclusieve kwaliteitsproducten van een aantal gerenommeerde producenten.

Onze organisatie is ISO 9001 gecertificeerd. In augustus 2011 werd ons bedrijf uitverkozen door Veyance Technologies als hun "Master Distributor" voor West- en Centraal Europa voor Goodyear Engineered Products. Deze overeenkomst vindt ook zijn voortgang na de overname van Veyance door CONTITECH

Ons uitgebreid logistiek informatiesysteem en een opslagruimte van 15.000 m2, stelt ons in staat om 95 % van onze klanten binnen 24 uur direct uit voorraad te leveren. Tevens beschikken we over een volledig ingerichte assemblage ruimte, die PED 97/23 is gecertificeerd.

Deze moderne assemblage afdeling beschikt over:
- drukproefinstallaties tot 2800 bar met online reporting:
- inwendig full flow persen van slangkoppelingen tot 250 mm inwendig, ook voor sanitaire
koppelingen;
- uitwendig persen van slangkoppelingen tot 150 mm inwendig;
- “Hose Tracker with Infochip”.

Advies nodig voor uw project waar slangen toegepast worden!? Wij beschikken over een volledige Engineering Service op zeer hoog niveau, zoals end load berekeningen, drukberekeningen, FEA’s en CAD parts. Indien gewenst, kunnen wij een “Hose Scan” in uw organisatie uitvoeren.
Peters Rubber & Plastics BV heeft in de afgelopen 40 jaar een indrukwekkende track record opgebouwd in de olie- en gasindustrie voor advieswerk en productontwikkelingen.

Alles in ons bedrijf is erop gericht om u als klant de juiste service te bieden! Op onze website kunt u de meest uiteenlopende specificaties en kenmerken van onze producten vinden. Indien u vragen heeft of een nadere toelichting wenst, dan staan we u graag te woord!