CavMac

Abcon-Cavan MacLellan, kortweg CavMac, heeft haar oorsprong in Ierland. Sinds enige tijd is CavMac onze grootste aanvullend leverancier voor rubber slangen op het gebied van algemene industriële toepassingen.

Specialisatie programma
CavMac beschikt in Ierland over een moderne fabriek en een hoog gekwalificeerd team aan medewerkers als het aankomt op design, productie en vermarkting van industriële rubber slangen.

Zij verreiken ons programma voornamelijk op algemeen industrieel gebied. Denk hierbij aan toepassingen zoals olie en water. De producten van CavMac staan bekend om hun robuustheid en inzetbaarheid binnen toepassingsgebieden waar de zwaarste omstandigheden heersen. Met hun hoge kwaliteit producten passen zij naadloos in ons programma. Specialiteiten van CavMac zijn teven Seawater Uptake slangen en slangen voor Aquafarming.

Bijzonderheden
CavMac beschikt over een hoog aangeschreven technische afdeling. Zij werken daarbij graag aan klant specifieke oplossingen. Een voorbeeld hiervan zijn vaste lengten met in-gevulkaniseerde flenzen, compleet vervaardigd naar klantenwens.

Populaire producten
In onderstaande slider ziet u enkele populaire CavMac producten de revue passeren: