Tricoflex

Tricoflex is een van de hoogst aangeschreven PVC slangproducenten van Europa en wellicht wereldwijd. Daarbij is Tricoflex, samen met ContiTech en SEL, een van onze oudste en meest gerespecteerde leveranciers. Peters Rubber & Plastics is al decennialang exclusief Tricoflex verdeler in Nederland.

Specialisatie programma
Het programma van Tricoflex is sinds lange tijd onderdeel van het complete programma van Peters Rubber & Plastics. Tricoflex is daarbij de leverancier met de grootste vertegenwoordiging binnen onze PVC-range. De specialisatie ligt voornamelijk in toepassingen als hogedruk water, gecertificeerde voedselslangen en (hogedruk) reiniging in de levensmiddelenindustrie. Uiteraard mogen wij de befaamde gele “Tricoflex” waterslang niet vergeten te vermelden. Deze heeft zich bewezen als een van de meest succesvolle slangen uit de historie van Peters Rubber & Plastics.

Bijzonderheden
Tricoflex heeft Peters Rubber & Plastics verkozen als exclusief verdeler voor hun PVC programma in Nederland. Met dank aan snelle levertijden, zeer hoge product- en materiaalkennis en hun steevast vriendelijke manier van zakendoen, is Tricoflex al ruim 30 jaar een uiterst betrouwbare leverancier gebleken.

Populaire producten
Onderstaand ziet u enkele van onze populaire Tricoflex producten: