Continental – ContiTech

Continental ContiTech is een van onze grootste en meest gewaardeerde leveranciers. ContiTech levert een aanzienlijke bijdrage aan de omvang en opbouw van ons productprogramma.

Specialisatie programma
Sinds aanvang van de samenwerking tussen Peters Rubber & Plastics en Continental ContiTech is er een bedreven partnerschap, voornamelijk binnen de sector Marine, Bunker & Offshore, ontstaan. De hoge productkwaliteit van ContiTech en onze toewijzing als “Approved & Recommended Assembler” voor ContiTech bunkerslangen hebben, voornamelijk in Noorwegen, tot een sterke positie als toeleverancier binnen de offshore en oliesector geleid. Daarnaast heeft ContiTech ons programma verreikt met hun ijzersterke multi-purpose & push lock range en voorzien wij de Europese markt met hun kwalitatief zeer hoogwaardige reinigings–  en levensmiddelen programma.

Bijzonderheden
In augustus 2011 werd Peters Rubber & Plastics uitverkozen door Veyance Technologies als hun “Master Distributor” voor West- en Centraal Europa voor Goodyear Engineered Products. Deze overeenkomst vindt zijn voortzetting met Continental ContiTech producten vervaardigd in de VS en Canada sinds de overname in 2015. Sinds 2019 is Peters Rubber & Plastics eveneens officieel “Continental/Dunlop Oil & Marine authorized distributor/assembler for Oil & Marine low pressure hoses”.

Populaire producten
Onderstaande ziet u enkele van onze populaire Continental ContiTech producten: